علف تراش

علف تراش ( براش کاتر ) در بازار ایران با نام های دیگری نیز رایج می باشد مانند: علف زن – حاشیه زن – علف تراش یا همان براش کاتر که تماماً به یک دستگاه اطلاق می گردد.
دستگاه علف تراش دستگاهی می باشد که می توان گیاهان خودروو یا به اصطلاح علف و یا گیاهان شده در مزارع مانند یونجه، جو، گندم و یا علوفه را با آن درو کرد و حتی برای هرس کردن پاجوش های درختان و یا هرس درختچه ها و همینطور برداشت درختچه های تیغ دار مانند تمشک نیز کاربرد فراوان دارد و همچنین جایگزین خوبی برای ذستگاه چمن زن نیز می باشد و برای زدن چمن بصورت مدل دار و یا زدن چمن در حاشیه درختان و جداول و بلوارها، بسیار کاربردی می باشد.

علف تراش و یا براش کاتر دستگاهی می باشد که در دو مدل برقی و موتوری تولید می گردد :

  • علف تراش برقی ( براش کاتر برقی ) :
    الف : که با نیروی مستقیم برق کار می کند: که بیشتر در منازل و باغچه های بسیار کوچک قابل استفاده می باشد و کاربرد محدودی دارد، بدلیل اینکه در همه جا برق در دسترس نیست و همچنین به خاطر استفاده از سیم برق در مجاورت تیغه دستگاه کار با این دستگاه بسیار خطرناک است.
    ب : علف تراش شارژی ( براش کاتر شارژی) : که با باطری قابل شارژ کار می کند و ساعت کار بسیار محدودی دارد و توان و قدرت بازدهی پایینی دارد.
  • علف تراش موتوری ( براش کاتر موتوری ) : که با نیروی محرکه موتور بنزینی کار می کند و خود در دو مدل دو زمانه و چهار زمانه عرضه می گردد.
    الف : علف تراش موتوری دو زمانه ( براش کاتر موتوری دو زمانه ) : که این نوع علف زن با نیروی محرکه یک موتور دو زمانه که توان خود را با مخلوطی از بنزین و روغن تامین می کند و در دو مدل دوشی و
    نوع اول علف تراش موتوری دو زمانه دوشی : که بر روی دوش قرار می گیرد.
    نوع دوم علف زن دو زمانه پشتی که موتور دستگاه، بصورت کوله پشتی روی پشت قرار می گیرد و نیرو توسط یک شلنگ رابط به گیربکس و تیغه انتغال پیدا می کند.
    ب : علف تراش موتوری چهار زمانه ( براش کاتر موتوری چهار زمانه ) : که این نوع علف تراش با نیروی محرکه یک موتور بنزینی چهار زمانه که با بنزین کار می کند و روغن در محفظه کارتل موتور ریخته می شود و کار می کند و در دو مدل طراحی گردیده است.
    نوع اول علف تراش موتوری چهار زمانه دوشی : که بر روی دوش قرار می گیرد.
    نوع دوم علف زن چهار زمانه پشتی :  که موتور دستگاه، بصورت کوله پشتی روی پشت قرار می گیرد و نیرو توسط یک شلنگ رابط به گیربکس و تیغه انتغال پیدا می کند.

موتور برق

موتور برق | ژنراتور : امروزه با توجه به این موضوع که در تمام ابعاد زندگی برق نقش اصلی را دارا می باشد و تمام دستگاه های تولیدی و خانگی – درمانی و حتی دستگاه های آموزشی تماماً با انرژی برق کار میکند و نیاز به برق جزو نیازهای اصلی شده، نبود این انرژی حتی برای چند دقیقه نیز امکانپذیر نمی باشد وحتی ممکن است ضررهای اقتصادی سنگین و چه بسی آسیب های جسمی شدیدی به بار آورد.
لذا در اماکن و محل هایی که دسترسی به برق امکان پذیر نیست و یا در مواردی که برق سراسری شبکه قطع می گردد برای کاهش این آسیب ها ار موتور ژنراتور یا همان موتور برق استفاده می گردد.
موتور ژنراتور یا در اصطلاح عموم موتور برق به دستگاهی گفته می شود که انرژی یک موتور مکانیکی را تبدیل به انرژی الکتریسیته می نماید.

موتور برق بر اساس نوع مصرف سوخت به چهار گروه تقسیم میگردد. :

  • موتور برق دیزل : که سوخت مصرفی آنها گازوئیل بوده که معمولاً در ابعاد بزرگتر و با توان های بالا جهت مصارف صنعتی و کارخانجات و شاختمان های بزرگ مورد استفاده می باشد و بعلت داشتن صدای زیاد، نیاز به نصب در اتاقک های مخصوص و همچنین نصب اگزوز های خاص جهت کم کردن صدا می باشد. البته چون این نوع موتور برق ، بیشتر مصرف صنعتی دارد، معمولاً در کارخانجات بزرگ و شهرک های صنعتی که دور از اماکن مسکونی می باشد کاربرد دارد.
  • موتور برق بنزینی : که سوخت مصرفی آن بنزین بوده و بیشترین مصرف ، از این نوع موتور برق می باشد. و دلایل استفاده بیشتر آنها، کم حجم بودن، کم وزن بودن ، صدای کمتر آنها ، و همچنین صدای قابل دسترس بودن بنزین در تمام نقاط شهری و تفریحی و همچنین استفاده آسان از آن بوده و سرویس و نگهداری این نوع موتور برق بسیار آسان است.
    مصارف این ژنراتورها در آپارتمان ها ، ویلاها ، باغات ، و همچنین مطب پزشکان و فروشگاه ها و کارگاه ها است.
  • موتور برق نفت و بنزین : با سوخت بنزین استارت می خورد و روشن می گردد و با سوخت نفت به کار خود ادامه می دهد که در شهر ها و روستاهایی که نفت در دسترس می باشد، بسیار موتور مرقون به صرفه ای می باشد. ولی به علت محدود بودن توان ها که فقط تا توان خروجی ۲٫۵ کیلووات بیشتر تولید نشده است، محدودیت انتخاب دارد.
  • موتور برق گازی : موتور برق های گازی از سوخت گاز استفاده می کند که البته از نظر اقتصادی بسیار به صرفه می باشد ولی بعلت اینکه این موتور ها با فرمول گاز شهری ایران مطابقت ندارد سوزن های این موتور ها بسیار سریع خراب شده و معمولاً استهلاک بالایی داردو همچنین بعلت تطابق نداشتن نوع سوخت موتور برق گازی در ایران متقاضی ندارد.

با جمع بندی مطالب فوق به این نتیجه می رسیم که موتور برق ( موتور ژنراتور ) های بنزینی با توجه به گستردگی توزیع سوخت بنزین و کم بودن هزینه نگهداری و کم صدا بودن و از همه مهمتر جثه کوچک آنها و توان بسیار بالا، بهترین گزینه برای انتخاب موتور برق می باشند.

برای داشتن انتخاب بهتر جهت تهیه موتور برق های بنزینی ، نیاز به داشتن چند نکته بسیار مهم می باشد :

  • موتور برق که نوان مورد نیاز ژنراتور را تامین می کند باید حدود دو برابر قدرت ژنراتور توان خروجی داشته باشد تا بتواند نیروی مورد نیاز ژنراتور را تامین نماید.
  • ژنراتور که برق ر تولید می نماید باید از آلیاژ مس باشد تا بتواند برق یکنواخت و بدون نوسان را تولید نماید.
  • قابلیت داشتن تکنولوژی AVR یا اتوماتیک ولتاژ رگلاتور که می تواند ولتاژ خروجی را یکنواخت کرده و خروجی برقی بدون نوسان را ارائه دهد.
  • شاسی بندی محکم که در مقابل لرزش های موتور مقاومت داشته باشد.
  • داشتن لرزه گیرهایی در زیر شاسی موتور برق و همچنین ژنراتور برای کم کردن لرزش موتور .
  • داشتن باک بزرگ جهت ذخیره بیشتر سوخت و همچنین استفاده از آلیاژ قوی برای باک و استفاده از رنگ خاص برای جلوگیری از زنگ زدگی و پوسیدگی باک.
  • در موتور برق استفاده از موتور هایی با کیفیت بالا که کمپرس خوبی دارند و با مصرف کم انرژی توان خروجی زیادی دارند.

البته موارد فنی دیگری نیز وجود دارد که موجب تمایز در موتور برق با برندهای مختلف می گردد.
موتور برق جیانگ دانگ و موتور برق سان پاور از معدود موتور برق هایی می باشد که تمام موارد فنی ، هم در قسمت موتور و هم در قسمت ژنراتور ، در حد استانداردهای روز جهانی را دارا می باشد که در بخش تخصصی موتور برق ها کاملاً در مورد مطالب فنی آنها توضیح داده شده است.

کفکش

کفکش : پمپ کفکش به پمپ هایی گفته می شود که پمپ در داخل آب قرار گرفته و آب را از کف مخزن یا چاه به سمت بالا پمپاژ می کند که معمولاً جهت پمپاژ آب چاه و یا مخازن آب و استخر از پمپ کفکش استفاده می شود و همچنین در آب نما ها و فواره ها نیز پمپ کفکش کاربرد دارد.

مورد استفاده دیگر کفکش تخلیه آب های صنعتی و آبیاری باغات و مزارع و همچنین تخلیه آب سیلاب هاست.

ساختار پمپ کفکش تشکیل شده از یک موتور الکتریکی که نیروی محرکه پمپ گریز از مرکز یا سانتریفوژ را تامین می کند.
بدنه پمپ های کفکش از جنس آلومینیوم می باشد تا سریعتر خنک شود و همچنین انتهای شفت پمپ که به پروانه متصل می گردد استیل بوده و پروانه پمپ معمولا از جنس برنج یا آلومینیوم ساخته می شود که قابلیت بالانس کردن را داشته باشد پمپ کفکش توسط مسیل مکانیکی آب بندی می شود تا آب به داخل موتور و سیم پیچ نفوذ نکند.
کفکش ها از نظر قدرت موتور از ۳۷% کیلووات تا ۵۰۰ کیلووات تولید می شود و همچنین با دهانه خروجی یک اینچ تا ۱۲۰ اینچ تنوع تولید دارد.
همچنین از نظر ارتفاع آبدهی کفکش با افزایش توان موتور و همچنین با افزایش تعداد پروانه های پمپ توانایی انتقال آب را با ارتفاع و دبی بالاتر را پیدا می کنند.
امروزه انتقال آب توسط پمپ کفکش، بسیار رسوم تر می باشد زیرا اولاً توانایی انتقال آب از عمق بسیار بیشتر را نسبت به پمپ های سانتریفوژ دیگر دارد و همچنین قابلیت تخلیه آب ، تا انتهای مخزن را دارا می باشد و از دیگر مزایای آن این است که بدلیل اینکه دستکاه کفکش نماماً ذر زیر آب قرار می گیرد در هوای سرد دچار یخ زگی و ترکیدگی نمی شود و البته بدلیل اینکه با کفکش ها نیرو از پایین، آب را تحت فشار قرار می دهد با توان کمتر و مصرف انرژی پایین تر، بازده و راندمان بیشتری دارد.
از دیگر مزایای پمپ کفکش امنیت نگهداری آن می باشد، چون کفکش در کف چاه و یا مخزن چاه می باشد و قابل دسترس و رویت نیست، دیگر نگرانی جهت به سرقت رفتن آن در مزارع و باغات وجود ندارد.
در مجموع پمپ های کفکش از نظر آبدهی و ارتفاع آبدهی بسیار متنوع تر از دیگر پمپ های سانتریفوژ می باشد و همچنین از نظر توان مصرف انرژی نسبت به دیگر پمپ ها بسیار مقرون به صرفه تر است.

کفکش های کیان پمپ بهسا ، شامل دسته بندی های زیر می باشد :

 

ماشین آلات کشاورزی : با پیشرفت تکنولوژی و شروع عصر ماشین، در زمینه کشاورزی نیز ماشین به کمک بشر آمده و باعث سرعت بخشیدن به امر تولید شده و همچنین موجب بالا بردن راندمان تولید در واحد سطح گشته است.

ماشین آلات کشاورزی از منظر نوع کاربری به دو گروه تقسیم می گردد.[/vc_column_text][vc_column_text]

  • گروه اول ماشین آلات کشاورزی : ماشین آلات کشاورزی که مستقیماً در روی زمین جهت کاشت، داشت و برداشت از آنها استفاده می گردد مانند : کمباین – تراکتور – کولتیواتور – دروگر – و …
  • گروه دوم ماشین آلات کشاورزی : موتور آلاتی که به صورت غیر مستقیم در زمینه کشاورزی کاربرد دارد مانند : موتور آب ( پمپ آب ) – کفکش ها – شاناور – سمپاش و …

ماشین آلات کشاورزی کیان پمپ بهسا ، شامل دسته بندی های زیر می باشد :

 

جیانگ دانگ

جیانگ دانگ یک شرکت سهامی عام با سابقه ۶۵ سال، می باشد که در طراحی توسعه و تولید موتورتک های بنزینی و گازوئیلی کوچک و متوسط شهرت بسیاری دارد .
همچنین، محصولات دیگری که به این موتور تک ها مجهز شده اند مثل تراکتور، موتور برق های قابل حمل، و پمپ های آب با ارتفاع بالا را نیز تولید می نماید .
این کمپانی ، محصولات خود را به بیش از ۸۰ کشور و منطقه از طریق فروش و خدمات شبکه ای خود، فراهم می نماید . ظرفیت تولید بالای کمپانی به آنها این اجازه را داده است تا بتوانند به موفق ترین شرکت تجاری این محصولات، در سرتاسر جهان مبدل شده و جیانگ دانگ را به یک برند قابل اعتماد تبدیل سازد.
جیانگ دانگ در فضای معادل ۲ . ۲ میلیون متر مربع و ۲۰ خط تولید، ماهانه بالغ بر ۱۲۰ هزار دستگاه تولید میکند و می توان تغییرات بازار و تقاضا در سرتاسر دنیا را در تنوع محصولات آن با توجه به طراحی، مهندسی و تولید، برای پاسخگویی به نیاز های مشتریان در حال رشد براحتی مشاهده نمود.
ما منتظر همکاری با شما هستیم و می خواهیم که شما تبدیل به یکی از اعضای تیم جیانگ دانگ شوید.

محصولات جیانگ دانگ ، شامل دسته بندی های زیر می باشد :

 

تجهیزات کشاورزی : با پیشرفت روز افزون علم و دانش، در صنعت کشاورزی نیز تغییزات بسیاری بوجود آمده است.
امروزه هر کشاورز حرفه ای، برای بالا بردن کیفیت محصولات و همچنین پایین آوردن هزینه های نهایی، از تجهیزات کشاورزی حرفه ای در مراحل کاشت – داشت – و برداشت محصولات در باغات – مزارع – کشتزارها – زمین های مزروعی استفاده می نماید.
از جمله تجهیزات کشاورزی می توان به موارد مختلفی اشاره نمود که شرکت کیان پمپ بهسا در تامین این تجهیزات، فعالیت دیرینه ای دارد.
در ذیل به برخی از این تجهیزات کشاورزی اشاره می نماییم.

  • سمپاش | متعلقات سمپاش (تجهیزات کشاورزی) :
    جهت سمپاشی نمودن مزارع – و کشتزار ها استفاده می شود.
  • چاله کن (تجهیزات کشاورزی):
    جهت بوجود آوردن چاله کاشت استفاده میگردد.
  • کولتیواتور (تجهیزات کشاورزی):
    تجهیزاتی مفید در مرحله کاشت – داشت و برداشت در صنعت کشاورزی می باشد.

 

  • موتور تک | Engin ( تجهیزات کشاورزی ) :
    در زمینه تامین نیروی محرکه برای به حرکت در آوردن سایر تجهیزات کشاورزی به کار برده می شود
  • موتور برق | ژنراتور ( تجهیزات کشاورزی ) :
    برای تامین برق در موارد مختلف از جمله کشاورزی و صنعت و ساختمان استفاده میشود.
  • موتور پمپ | پمپ آب | پمپ ( تجهیزات کشاورزی ) : برای پمپاژ و ایجاد قدرت در فشار آب برای صنعت کشاورزی – ساختمان ها – و مناطقی که فشار آب پایین است استفاده می گردد.
  • براش کاتر | شمشاد زن | علف زن | چند کاره تولز ( تجهیزات کشاورزی ) : جهت هرس نمودن چمن– و کوتاه نمودن شاخه درختان و سایر موارد این چنینی استفاده می گردد.)

 

ادوات کشاورزی

به طور کلی ادوات کشاورزی جهت سرعت بخشیدن به کارهای کشاورزی از جمله کاشت داشت و برداشت استفاده می گردد.
شرکت کیان پمپ بهسا در این راستا به تامین ادوات مختلفی جهت کشاورزی با برندهای جیانگ دانگ – روبین – ام روبین – سان پاور – هوندا موری – آلفئو – کویین – رینو پاور – میتسوکو – سمسان می پردازد که در ذیل به معرفی بخشی از این ادوات کشاورزی اشاره می نماییم.

  • سمپاش | متعلقات سمپاش | پمپ سمپاش | لانس سمپاش | شلنگ سمپاش ( ادوات کشاورزی ) :
    (میتسوکو – آلفئو – سمسان – رینوپاور) ( مدل دوشی – مدل پشتی – پرتابل – دو زمانه – چهار زمانه ) (جهت سمپاشی باغات – مزارع – و کشتزار ها – و حتی کشتزار های گلخانه ای استفاده می گردد.)
  • چاله کن ( ادوات کشاورزی ) :
    (میتسوکو) (دو زمانه – چهار زمانه ) ( جهت حفر چاله و کندن چاله جهت کاشت نهال و یا چال کردن برگ ها و …. استفاده میگردد.)
  • کولتیواتور ( ادوات کشاورزی ) :
    (کویین – آلفئو – میتسوکو) (بنزینی – دیزل) (برای شخم زدن زمین های کشاورزی – آبیاری با بستن پمپ آب به آن – بستن تریلی به آن جهت حمل محصولات (کاشت – داشت – برداشت))

 

  • موتور تک | Engin ( ادوات کشاورزی ) :
    ( در سه برند جیانگ دانگ – روبین – ام روبین – سان پاور ) (در مدل های بنزینی – دیزل – نفت و بنزین – هواخنک و آب خنک ) (تعریف کلی : جهت تامین نیروی محرکه سایر دستگاه ها به کار برده می شود)
  • موتور برق | ژنراتور ( ادوات کشاورزی ) :
    (شامل برند های جیانگ دانگ – سان پاور ) (دیزل – بنزینی ) (تعریف کلی : جهت تامین برق برای کارگاهی مانند جوشکاری – و کارهای ساختمانی و صنعتی و کشاورزی استفاده می گردد.)
  • موتور پمپ | پمپ آب | پمپ ( ادوات کشاورزی ) :
    ( جیانگ دانگ – ام روبین – آلفئو – روبین – میتسوکو – سان پاور ) (دیزل – بنزینی – دو زمانه – چهار زمانه ) (برای قوی کردن فشار آب در ساختمان های بلند – و در کشاورزی جهت زمین های زراعتی بزرگ و قسمت بندی شده – و همچنین در صنعت نیز استقاده میگردد.)
  • براش کاتر | های کاتر | شمشاد زن | علف تراش | مولتی تولز ( ادوات کشاورزی ) :
    (هوندا موری – آلفئو) ( مدل دوشی – مدل پشتی – دوزمانه – چهار زمانه ) (جهت کوتاه نمودن چمن ها – شمشادها وهرس کردن آنها به کار برده میشود، همچنین استفاده دیگر آن برای کوتاه کردن شاخه های درختان بلند که در دسترس نیستند می باشد.)

 

گیاهان آپارتمانی

بسیارند کسانی که در فضای آپارتمان یا درون منزل خود گیاهان موسوم به آپارتمانی را نگهداری می‌کنند اما پس از گذشت چند زمانی متوجه می‌شوند گل یا گیاه‌شان رو به پژمردگی و خشکی نهاده است. اکثر گیاهان آپارتمانی در اثر ناآگاهی از شرایط نگهداری همچون مقدار آب لازم از بین می‌روند. در این نوشتار برخی از اصول نگهداری گیاهان آپارتمانی توضیح داده شده.

ادامه مطلب

مزایای ساختمان های فلزیمقاومت بالا :  مقاومت فولاد بالا بوده و نسبت مقاومت به وزن آن از بتن بزرگتر است . این موضوع در سوله های با دهانه های بزرگ و ساختمان های مرتفع و ساختمانهائی که بر روی زمینهای سست احداث می شوند ، از اهمیت بیشتری برخوردار است . مقاومت متعادل مصالح : مقاومت فولاد در کشش و فشار یکسان و در برش نیز خوب و نزدیک به کشش و فشار است . در تغییر وضع بارها ، نیروی وارده فشاری و کششی قابل تعویض بوده و مقاطع به خوبی عکس العمل نشان می دهند . ولی مقاومت بتن در فشار مناسب بوده و در کشش و یا برش کم است . پس اگر مناطقی تحت نیروی کششی قرار گرفته و مسلح نشده باشند ، تخریب می شوند.

ادامه مطلب

سبزیجات

با مطالعه این مطلب میتوانید حتی در بالکن منزل نیز چند نوع سبزیجات بکارید و پس از مدتی محصول خانگی خود را برداشت و مصرف کنید. اگر منزلی بزرگ‌تر دارید که باغچه‌ای هم در آن است، البته محصولی بیشتر خواهید داشت.

ادامه مطلب