کفکش
کفکش : پمپ کفکش به پمپ هایی گفته می شود که پمپ در داخل آب قرار گرفته و آب را از کف مخزن یا چاه به سمت بالا پمپاژ می کند که معمولاً جهت پمپاژ آب چاه و یا مخازن آب و استخر از پمپ کفکش استفاده می شود و همچنین در آب نما ها و فواره ها نیز پمپ کفکش کاربرد دارد.
مورد استفاده دیگر کفکش تخلیه آب های صنعتی و آبیاری باغات و مزارع و همچنین تخلیه آب سیلاب هاست.
ساختار پمپ کفکش تشکیل شده از یک موتور الکتریکی که نیروی محرکه پمپ گریز از مرکز یا سانتریفوژ را تامین می کند.
بدنه پمپ های کفکش از جنس آلومینیوم می باشد تا سریعتر خنک شود و همچنین انتهای شفت پمپ که به پروانه متصل می گردد استیل بوده و پروانه پمپ معمولا از جنس برنج یا آلومینیوم ساخته می شود که قابلیت بالانس کردن را داشته باشد پمپ کفکش توسط مسیل مکانیکی آب بندی می شود تا آب به داخل موتور و سیم پیچ نفوذ نکند.
کفکش ها از نظر قدرت موتور از ۳۷% کیلووات تا ۵۰۰ کیلووات تولید می شود و همچنین با دهانه خروجی یک اینچ تا ۱۲۰ اینچ تنوع تولید دارد.
همچنین از نظر ارتفاع آبدهی کفکش با افزایش توان موتور و همچنین با افزایش تعداد پروانه های پمپ توانایی انتقال آب را با ارتفاع و دبی بالاتر را پیدا می کنند.
امروزه انتقال آب توسط پمپ کفکش، بسیار رسوم تر می باشد زیرا اولاً توانایی انتقال آب از عمق بسیار بیشتر را نسبت به پمپ های سانتریفوژ دیگر دارد و همچنین قابلیت تخلیه آب ، تا انتهای مخزن را دارا می باشد و از دیگر مزایای آن این است که بدلیل اینکه دستکاه کفکش نماماً ذر زیر آب قرار می گیرد در هوای سرد دچار یخ زگی و ترکیدگی نمی شود و البته بدلیل اینکه با کفکش ها نیرو از پایین، آب را تحت فشار قرار می دهد با توان کمتر و مصرف انرژی پایین تر، بازده و راندمان بیشتری دارد.
از دیگر مزایای پمپ کفکش امنیت نگهداری آن می باشد، چون کفکش در کف چاه و یا مخزن چاه می باشد و قابل دسترس و رویت نیست، دیگر نگرانی جهت به سرقت رفتن آن در مزارع و باغات وجود ندارد.
در مجموع پمپ های کفکش از نظر آبدهی و ارتفاع آبدهی بسیار متنوع تر از دیگر پمپ های سانتریفوژ می باشد و همچنین از نظر توان مصرف انرژی نسبت به دیگر پمپ ها بسیار مقرون به صرفه تر است.
کفکش های کیان پمپ بهسا ، شامل دسته بندی های زیر می باشد :
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.